BEVAKNINGSTJÄNSTER

BEVAKNINGSTJÄNSTER FÖR TRYGGHET I VARDAGEN

Vi jobbar 24/7 för trygghet för våra kunder och deras kunder. LEVEL har ca 300 medarbetare i köpcentrum och kollektivtrafiken som varje dag bidrar till ett säkrare samhälle. Vårt mål är att leverera kvalitativt och erfarenhetsmässigt oslagbara bevakningstjänster med kunderna i fokus, både privata, företag och myndigheter. Vi är auktoriserade av Länsstyrelsen.

LEVEL kan och vill bidra, det tycker vi är grunden till god samhällsbyggnad!

KVALITET OCH SÄKERHET

Vi skapar kvalitet genom fokus på nöjda kunder och medarbetare. Vi arbetar tillsammans med våra kunder och beställare för att säkra kundnöjdhet och leverans, våra driftschefer och arbetsledare finns nära kunden och leder den dagliga verksamheten.

VÅRA MEDARBETARE

Vi ställer höga krav på våra medarbetare. Engagemang, lyhördhet och hög servicekänsla – det är grunden för vår kvalitet. Dessutom är kommunikation och motivation grundläggande för all vår verksamhet. Våra medarbetare har gemensamt att de tycker om att jobba med människor behandlar alla med respekt. Vi har stor mångfald och det ger olika erfarenheter som leder till fina möten mellan människor och bra arbetsmiljö.

CERTIFIERAD TRYGGHET

Verksamheten är ISO 9001:2015 certifierad och vi gör bakgrundskontroller på vår personal och en säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen. Ekonomisk granskning och drogtest utan anmärkning är en förutsättning för att få vara en del av vårt team.

OPERATIONS

GUARDING SERVICES

PERSONAL- & EXECUTIVE PROTECTION

PARKING SERVICES

EVENT SECURITY

FACILITY SERVICES

    Personuppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.