HOTELL & KONFERENS

LEVEL är sedan 35 år marknadsledande inom hotellsäkerhet och har en unik position och kompetensprofil för att bistå större och mindre aktörer med kompletta säkerhetslösningar och tjänster för dessa miljöer.

HOTELL OCH KONFERENS

I hotell, konferensanläggningar, kontorshotell och liknande miljöer, där tidsavgränsad behörighet till rum och resurser är en central del av affärsmodellen, är funktion, enkelhet, kvalitet och totalekonomi på låssystem och övrig säkerhetsteknik är avgörande för verksamhetens framgång.

EN HELHET SOM ADDERAR VÄRDE

Oavsett om engagemanget är ett komplett säkerhetsåtagande eller om det är utvalda funktioner eller tjänster – LEVELs hela kompetensbank finns alltid tillgänglig. Våra kunder möts av en säkerhetspartner med ett team av kompetenser från Rådgivning till Teknisk säkerhet. Genom en ansvarig kontaktyta förmedlas specialistkompetens i syfte att proaktivt ge råd, komplettera och höja säkerhet och trygghet utifrån en samlad riskbedömning.

UTVECKLING, SERVICE OCH UNDERHÅLL

Långt innan LEVEL grundades började några av våra medarbetare utveckla digitala hotellås, givetvis gör det att vi, med deras långa erfarenhet, vet hur kraven och utmaningarna ska bemötas för att ytterligare effektivisera moderna hotell.

Bland styrkorna måste även vår kompetens inom övriga säkerhetsområden och system framhållas. Vi kan således erbjuda en ”one-stop-shop” inom lås-, brand- och säkerhetsteknik samt bevaknings- och skyddstjänster för hotell och konferensanläggningar – oavsett storlek och geografisk lokalisering eller spridning.

Krav och utmaningar inom denna kundgrupp är synnerligen höga då verksamheten aldrig står still. Tillgänglighet till support, service och underhåll är därför av absolut högsta vikt.
MER OM KUNDKATEGORIER

TRANSPORT

KRITISK INFRASTRUKTUR

OFFENTLIG SEKTOR

INDUSTRI

HOTELL & KONFERENS

FASTIGHET

PERSONAL- & FAMILY SECURITY

Kontakt Hotell & konferens

    Personuppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.