Unison Passersystem

LEVEL och Unison erbjuder passersystem för alla typer av företag med hög flexibilitet och användarvänlighet. Unison passerkontroll erbjuder en omfattande uppsättning av lägen för tillgång, så att du som kund enkelt kan konfigurera driften av plats, för att matcha dina exakta behov.Detta inkluderar förmågan att styra enskilda dörrar, spärrar och grindar baserat på tid, tillåta åtkomst till anställda, entreprenörer och besökare vid de tillfällen då företaget är öppet för verksamhet.

Unison Passersystem

Passerkontroll från Unison kan också se till att områden/platser med högre säkerhet kräver autentisering som kontrolleras med Koder, Kort, PINs, och Biometriska kännetecken eller en kombination av dessa för att säkerställa att endast de individer som godkänts för åtkomst tillåts inträde.

Unison har stöd för ett obegränsat antal användare vilket gör det till ett bra val för växande organisationer som vill införa ett effektivt system för passerkontroll.

Det grafiska användargränssnittet, inklusive dynamisk visning av dörrmiljöer och intelligent länkande till punkter på en karta, förenklar avsevärt hanteringen.

Enkel funktionalitet och effektiv bulk-programmering gör administrationen enkel och sparar tid.

LEVEL i samarbete med PACOM erbjuder:

  • Omfattande Unison service och utbildning, för att utnyttja det maximala värdet från lösningen.
  • Teknisk support, som säkerställer den absolut bästa vägledningen och supporten för att möta föränderliga och skiftande behov.
  • Säkerställer att du som kund har det mest flexibla och anpassade alternativet.
  • Hög nivå av integrering med tredje-parts produkter och system.