NÄSTA NIVÅ PÅ SERVICETJÄNSTER

SERVICETJÄNSTER FÖR AFFÄRSFOKUS och GULDKANT PÅ VARDAGEN
LEVEL Facility Services – ett bolag inom LEVEL-koncernen

FÖR VERKSAMHETEN


Fokusera på era affärer så hjälper vi er att skapa förutsättningar för framgång.

Vi ger er tid och utrymme för annat och tar hand om ert kontor och verksamhet.

Vi skapar rena och fräscha miljöer för både små, medelstora och stora företag och erbjuder kontorsstädning och många andra servicetjänster.

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig eller vill du boka direkt?

Kontakta oss

#weLEVELlife

KONTORSTÄDNING

Med regelbunden städning hjälper vi er att skapa en trivsam miljö för er verksamhet. Vi kan även hjälpa er att fylla på och köpa in förbrukningsmaterial, göra storstädning, fönsterputs, golvvård och mycket mer.

Vi går igenom era lokaler, önskemål och behov tillsammans och erbjuder en lösning och offert för de tjänster ni önskar få hjälp med.

STORSTÄDNING

Boka en storstädning när ni vill ha lite extra fint inför eller efter något särskilt tillfälle – kick-off, after work, kräftskiva, lanseringsfest, eller bara för att få en extra genomgång av era lokaler några gånger om året.

När vi gör en storstädning går vi över alla ytor extra grundligt och väljer du att ha storstädning två gånger om året i kombination med regelbunden veckostädning får du lokaler som alltid är fräscha och fina.

FÖNSTERPUTS

När solens första strålar kommer fram efter en lång vinter känns det skönt att få njuta ordentligt av solen genom rena och fina fönster som är fria från smuts och ränder.

För att vi ska kunna ge dig ett korrekt pris och säkerställa att vi har med oss rätt utrustning går vi igenom era lokaler inför vårt uppdrag. Vi tar med det som behövs och medel ingår givetvis i vårt pris.

FLYTTSTÄDNING

När det är dags att utöka verksamheten och flytta till nya lokaler tar vi gärna hand om er städning och säkerställer att de är i tipp topp inför de nya hyresgästernas tillträde.

Med vår flyttstädning kan ni känna er trygga med att den uppfyller alla de krav som ställs för att få godkänt vid en besiktning av den nya ägaren, fastighetsägaren eller hyresgästen.

Övriga servicetjänster – för affärsfokus

Behöver du hjälp med andra typer av servicetjänster – privat eller för ert företag – vi hjälper er gärna.

HEMMAKONTORET

Då många av oss arbetar hemifrån just nu eller har medarbetare som arbetar hemifrån kan det kännas skönt att få lite hjälp med att anpassa hemmakontoret.

Vi hjälper er ta fram en bra lösning för hemarbete och vill ni erbjuda hemstädning eller andra servicetjänster kan vi bistå med att ta fram bra alternativ för ökad trivsel och förutsättningar för affärsfokus även på hemmakontoret.

Kontakta oss så går vi igenom era behov och ser hur vi skulle kunna hjälpa er att hitta en lösning som fungerar för dig och dina medarbetare.

INREDNING & STYLING

Dags att göra om hemma eller i er verksamhet?

Boka ett möte med en av våra erfarna inredare och stylister och få hjälp med att förverkliga era drömmar om en ny fräsch hemmamiljö eller ett kontor som verkligen representerar ert varumärke och dessutom skapar trivsel och arbetsglädje.

Vi kan hjälpa er med både stora och små projekt och med er budget och era behov och önskemål i fokus sätter vi en tydlig plan för hela genomförandet, stämmer av löpande och hjälper er att få en riktigt härlig ny och fräsch miljö för ökat välbefinnande och affärsfokus.

VÄXTER

Prova våra trädgårdsmästartjänster där våra erfarna trädgårdsmästare skapar vackra miljöer för hem och kontor, både inomhus och utomhus.

Gå igenom era behov och önskemål tillsammans med oss och våra trädgårdsmästare så hjälper vi er att hitta en bra lösning för er verksamhet.

BILVÅRD

I samarbete med vår partner EcoSteaMobil kan vi erbjuda ett miljövänligt
och skonsamt alternativ för tvätt av ditt fordon både in- och utvändigt.

Prova ångtvätt av din bil. Det är en professionell och smidig tjänst som är skonsammare mot miljön än traditionella biltvättar. Tjänsten är mobil, vilket innebär att vi kan komma till er och tvätta bilen på plats. Vi tvättar alla typer av fordon, även lyxbilar och elbilar som ex Tesla.

Vill du prova? Vi erbjuder alla nya kunder 15% prova-på-rabatt.

…OCH LITE TILL

Finns det andra servicetjänster ni gärna vill ha hjälp med kan det vara bra att veta att vi kan hjälpa till med det mesta.

Det mesta är möjligt och med hjälp av våra kompetenta partners inom många olika områden och branscher hjälper vi er att skapa förutsättningar för att ni ska kunna fokusera på era affärer med våra servicetjänster.

Hittar du inte just det ni söker i vårt utbud – kontakta gärna oss så ser vi över hur vi skulle kunna hjälpa er. Vi är lyhörda för era önskemål och behov.

Du är viktig för oss

För att vi ska kunna ge dig ett korrekt pris och säkerställa att ni blir riktigt nöjda med våra tjänster går vi alltid igenom era behov och önskemål inför vårt uppdrag.

HEMSTÄDNING

FÖNSTERPUTS

KONTORSSTÄDNING

VI GER DIG TID & UTRYMME FÖR ANNAT

LÅT OSS TA HAND OM DITT HEM OCH DIN VERKSAMHET

KONTAKTA OSS SÅ FÅR DU EN OFFERT FÖR JUST DINA BEHOV

    Personuppgifter behandlas enligt vår integritetspolicy.