Unison Kameraövervakning

LEVEL erbjuder integration av flera olika system för videoövervakning och kameraövervakning till Unison. Unison använder den senaste tekniken för att länka olika analoga och digitala videoövervakningssystem på ett effektivt sätt. Unison erbjuder en kraftfull och användarvänlig lösning som passar alla typer av företag och organisationer.

Unison Video- och kameraövervakning

Möjligheten att koppla video med andra evenemang gör det möjligt för kunder att arbeta mer effektivt och få ut mer av övervakningsdata. Unison fungerar skickligt som en ””bro”” mellan video och andra undersystem som möjliggör för operatörerna att utföra visuella larmverifikationer snabbt och effektivt.

Ett larm kan enkelt kontrolleras genom automatiskt strömmande video från en kamera som ligger vid larmpunkten och möjliggör för verksamhetsutövaren att vidta omedelbara åtgärder och för att kunna fokusera på relevanta övervakning bilder. Operatörerna har också möjligheten att manuellt växla kameror och skärmar och köra makron och sekvenser från bekvämligheten av någon Unison arbetsstation.

Ett videofönster kan vara inbäddat i Unison användargränssnitt och programmeras med en URL (Uniform Resource Locator). Detta gör att live-video kan nås från en mängd olika källor och användas som stöd med övervakning av ett visst område av en plats, eller för att kontrollera de uppgifter för identifiering av en användare innan man från distans låser upp en dörr.

Det användarvänliga funktionerna i systemet, och den effektiva bulk-programmering samt den kraftfull översikten, gör administrationen enkel och sparar tid. Det grafiska användargränssnittet, inklusive dynamisk visning av larm och kamera status, förenklar avsevärt hanteringen. Genom att ta fördel av de intelligent länkande funktionerna i Unison, kan användare enkelt länka ett objekt i systemet med en punkt på kartan.

LEVEL i samarbete med PACOM erbjuder:

  • Omfattande Unison service och utbildning, för att utnyttja det maximala värdet från lösningen.
  • Teknisk support, som säkerställer den absolut bästa vägledningen och supporten för att möta föränderliga och skiftande behov.
  • Säkerställer att du som kund har det mest flexibla och anpassade alternativet.
  • Hög nivå av integrering med tredje-parts produkter och system.