Unison Brandsäkerhet

LEVEL erbjuder integration av flera olika brandsäkerhet system till Unison. Unison är ett marknadsledande plattform med möjlighet att koppla olika brandlarm på ett effektivt sätt. Unison använder den senaste tekniken och erbjuder en kraftfull och användarvänlig lösning som passar alla typer av företag och organisationer.

Brandsäkerhet – PACOM Unison

Utformad för att erbjuda lätthanterliga system för brandlarm för alla typer av företag. Detta gör Unison lämplig för organisationer och kunder med höga krav på flexibilitet och lätthet. Unison fungerar skickligt som en ””bro”” mellan brand och nödsituationspaneler och andra undersystem.

När ett larm utlöses, kommer Unisont programvaran att visa vart brandlarmet kom ifrån. Larm kan visas på interaktiva planritningar och ljudsignaler kan genereras på arbetsstationen för att på ett unikt sätt identifiera typen av larm via multi-media.

Beroende på vilken typ av brandpanel som används, kan det vara möjligt för användaren att återställa enheten som initierade larmet, och öka effektiviteten av byggnadsförvaltningen. En rad andra fjärrfunktioner är också tillgängliga för operatören för att hantera en incident.

Användarvänligt system

Det användarvänliga funktionerna i systemet, och den effektiva bulk-programmering samt den kraftfull översikten, gör administrationen enkel och sparar tid. Det grafiska användargränssnittet, inklusive dynamisk visning av larmpunkter, förenklar avsevärt hanteringen. Genom att ta fördel av de intelligent länkande funktionerna i Unison, kan användare enkelt länka ett objekt i systemet med en punkt på kartan.

LEVEL i samarbete med PACOM erbjuder:

  • Omfattande Unison service och utbildning, för att utnyttja det maximala värdet från lösningen.
  • Teknisk support, som säkerställer den absolut bästa vägledningen och supporten för att möta föränderliga och skiftande behov.
  • Säkerställer att du som kund har det mest flexibla och anpassade alternativet.
  • Hög nivå av integrering med tredje-parts produkter och system.