Unison UnisonVisit – Besökssystem

LEVEL erbjuder installation, integration och underhåll av UnisonVisit, ett komplett besökssystem till Unison. UnisonVisit är en komplett lösning för besökshantering och utformad för att ersätta den för manuella besök. Systemet administrerar besökare, skriver ut namnskyltar och skapar förutsättningar för hantering av automatiska besökare.

Unison UnisonVisit

UnisonVisit passar alla typer av anläggningar, är lätt att använda och konfigureras för att passa dina behov. Som en lösning för en reception till flertalet receptioner, i flera länder, med stöd för flera språk.

UnisonVisit skapar användare och kort i Unisont i början av besöket och tar bort dem när besöket är över, med UnisonVisit kan besökaren automatiskt aktivera kort som användas under besöket. Systemet levereras som en del av Unison och förenklar flödet av besöka i receptionen för både besökare och personal.

Systemet skapar en professionell bild av företaget, tack vare den automatiserade processer. UnisonVisit kommer med en skrivbordsklient, självregistreringsklient, webb-portal för registrering och hantering av automatiska besökare.

Välj mellan att hyra UnisonVisit som en tjänst eller installera systemet i din IT-miljö. Vi hjälper dig med installation, konfiguration och utbildning.
UnisonVisit kan levereras komplett med mjukvara, hårdvara, installation, utbildning, dokumentation och driftsättning.

LEVEL i samarbete med PACOM erbjuder:

  • Omfattande Unison service och utbildning, för att utnyttja det maximala värdet från lösningen.
  • Teknisk support, som säkerställer den absolut bästa vägledningen och supporten för att möta föränderliga och skiftande behov.
  • Säkerställer att du som kund har det mest flexibla och anpassade alternativet.
  • Hög nivå av integrering med tredje-parts produkter och system.