Unison Hisskontroll integration

LEVEL erbjuder installation, integration och underhåll av Unison hisskontroll med larm och andra byggnadshanteringssystem. PACOM Unison är utformad för att erbjuda lätthanterliga system för hisskontroll för kontor, sjukhus och industriella byggnader, liksom ett ökande antal bostadshus. Detta gör Unison till en lämplig lösning för organisationer och kunder med höga krav på flexibilitet och lätthet.

Unison ger möjlighet att skapa individuella behörigheter för de olika hissgolven, som garanterar att användare i byggnaden kan resa effektivt utan att kompromissa med säkerheten. Hantering av kontroll för hisstyrning ansluter med vår Unison integrerade säkerhetplattform som ger ökad säkerhet i byggnaden och samtidigt förbättrar flödet av människor. Med användning av ett access-kort, kan användare röra sig snabbt och säkert till hissen och deras våning

Genom att ta fördel av de intelligent länkande funktionerna i Unison, kan användare enkelt länka ett objekt i systemet med en punkt på kartan.

LEVEL i samarbete med PACOM erbjuder:

  • Omfattande Unison service och utbildning, för att utnyttja det maximala värdet från lösningen.
  • Teknisk support, som säkerställer den absolut bästa vägledningen och supporten för att möta föränderliga och skiftande behov.
  • Säkerställer att du som kund har det mest flexibla och anpassade alternativet.
  • Hög nivå av integrering med tredje-parts produkter och system.